L.E.T.S. – Laat Eens een Tobbe wasgoed Strijken

Een huishoudelijk type ben ik zeker niet, maar dat betekent ook weer niet dat ik aan alle huishoudelijke klussen een hekel heb.
Brood bakken durf ik bijna een hobby noemen, en ook koken doe ik erg graag. En zelfs afwassen is een taak die ik echt niet uit de weg ga.

Maar ik heb heel zeker een top 5 van huishoudelijke werkjes die ik verschrikkelijk vind…

  1. Hemden strijken
  2. Laboschorten strijken (vooral polyester-katoen en te heet gewassen!)
  3. Jurken strijken
  4. Rokken strijken
  5. Al het andere dat geen zakdoek is strijken

Het is dus een kwestie van dat strijkwerk heel goed bijhouden, want anders wordt dat een berg die net zo lastig te beklimmen is als de Everest…
En natuurlijk zijn er van die dagen dat net dát klusje blijft liggen…

Maar dan is er gelukkig LETS…
Toen ik nog niet lang LETSte, kon ik het nauwelijks geloven, maar toch is het echt zo, dat er mensen zijn die zo graag strijken, dat ze dat zelfs spontaan aanbieden!
Kijk maar eens mee in onze vraag- en aanbodlijst. Als je daar zoekt op ‘strijk’, krijg je negen hits, en zeven daarvan zijn inderdaad aanbiedingen om voor jou je strijk te doen.

elandstrijk

Geef toe, dat alleen al moet voor hele hordes mensen een reden zijn om op staande voet lid te worden van een LETSgroep. (Ga hiertoe naar ons aanmeldformulier 😉 )

Ik hoef dus niet te vertellen, dat ik met enige regelmaat de telefoon pak, om aan een medeLETSer te vragen of die het ziet zitten een mand was voor mij kastklaar te maken…
In ruil daarvoor maak ik een andere LETSer dan wel blij met zelfgebakken brood, een paar potjes kweepeerconfituur, of ga ik ergens helpen in de tuin… En dat zijn dingen die ik wel leuk vind om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *