Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Film in Mol ‘Minimalism: A Documentary About The Important Things’

29 oktober vanaf 20:00 tot 21:30

30 Letskes

Less is more is het uitgangspunt van deze documentaire die aanzet tot nadenken. Beeld je een leven in met minder: minder spullen, minder rommel, minder stress, … Een leven met minder afleidingen. Dit geeft meer tijd, meer toewijding en als allerbelangrijkste: meer geluk.

Hoeveel spullen bezit je? Voor de meeste mensen zijn er dat teveel om op te noemen en er wordt constant op zoek gegaan naar iets nieuw. Je gsm die ooit het allernieuwste model was, is nu gedateerd en een bron van ongeluk geworden terwijl hij eigenlijk nog perfect werkt. Het consumentisme viert hoogtij met stress en ongeluk tot gevolg.

Deze documentaire toont het publiek een blik in het leven van enkele minimalisten en wat zij vinden van hun leven. Minimalistische architecten, ontwerpers, muzikanten, zakenlui, et cetera. Volgens hen is minimalisme de oplossing om een beter leven te leiden. Heb je wel écht zoveel spullen nodig? Moet je iets vervangen wanneer het nog steeds werkt?

Minimalism: A Documentary About The Important Things toont hoe je volgens de minimalisten je leven zou kunnen verbeteren.

Je kan hier al inschrijven.

Om onze werking te ondersteunen vragen we 5 euro te storten op BE65 8939 4408 4796 of voor Letsers 30 letkes op LZ177 met vermelding ‘Je naam – filmvoorstelling 29/10’.

Gegevens

Datum:
29 oktober
Tijd:
20:00 tot 21:30
Kosten:
30 Letskes

Organisator

Transitie Mol en Balen – LZ177
E-mail:
info@transitiemolenbalen.be
Site:
www.transitiemolenbalen.be

Locatie

’t Getouw
Molenhoekstraat 2
Mol, 2400 België
+ Google Maps
Site:
http://www.getouw.be/