Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

LETS Debatdag 2020 – blijf in uw kot editie

16 mei 2020 vanaf 10:00 tot 14:30

Deze maand kunnen we mee debatteren, nadenken over LETS in corona-tijden. Wat mogen we verwachten van LETS in de nabije toekomst? Hoe wordt er geletst in deze tijden. Laat je inspireren door andere letsers of heb je zelf ideeën, laat het weten. Hoe ziet het post corona tijdperk eruit? Het beloven dagen te worden met inspirerende lezingen, interessante workshops en fijne gesprekken. Dit alles dus on line.

Op 16 mei, in de voormiddag van 10 tot 11u, is het onderwerp ‘LETS Vlaanderen nu en in de toekomst’: welke zijn de plannen in 2020 en tijdens de volgende beleidsperiode.
In de namiddag van 13:30 tot 14:30u, is er een workshop rond LETS in tijden van corona: hoe wordt er geletst in tijden van social distancing? Hoe on line een LETScafé organiseren?
Je kan met verschillende letsers van gedachten wisselen en ervaringen uitwisselen of vragen stellen.

Op 20 mei is er een voorstelling en uitwisseling van ervaringen met het nieuwe transactie platform LETS C waarvan reeds enkele groepen gebruik maken.

Op 28 mei kan een workshop volgen over het post corona LETS tijdperk: wat hebben we geleerd uit deze crisis, er wordt stilgestaan bij de vele veranderingen in onze maatschappij na corona. Ook gelegenheid om hierover van gedachten te wisselen.

Wil je meedoen, on line, schrijf je dan in via deze link

Gegevens

Datum:
16 mei 2020
Tijd:
10:00 tot 14:30

Organisator

LETS Vlaanderen – LZ997
Website:
http://www.letsvlaanderen.be/