Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

LETS Vlaanderenfeest

23 september 2017 vanaf 13:30 tot 18:30

Gratis

Wijziging LETS-feest 23 september 2017
 
Het LETS-feest gepland op zaterdag 23 september 2017 kan omwille van organisatorische redenen niet onder de oorspronkelijke vorm plaatsvinden. Het feest wordt omgevormd naar een ontmoetingsmoment en verandert van locatie naar de hippe zalen van K22 in Gent centrum.
 
Naast een gezellig samenkomen met een LETS-festijn van taart en gebak (door alle deelnemers meegebracht) worden twee thema’s in de verf gezet tijdens workshops in de vorm van een lerend netwerk. Daarna ontdekken we straatkunst in al haar vormen op het Gentse kunstenfestival en volgen we het pad van menig graffiti kunstenaar in “SORRY, NOT SORRY”. Wie wil kan de avond afronden in de Gentse binnenstad en verder kletsen over letsen in een typische bruine kroeg.
 
Workshop 1: “Typisch LETS” over de verschillende types LETS-groepen en de vraag wat we van elkaar kunnen leren om onze interne LETS-werkingen optimaal uit te bouwen. Iedereen heeft zijn talenten en op die diversiteit scoort LETS als geen ander. Ervaringen en best practices uitwisselen, contact onder de LETS-groepen en individuele letsers versterken met als orgelpunt het interletsen.
 
Workshop 2: “Letsen in ziekte of invaliditeit”. Met praktijkvoorbeelden wordt de nieuwe regeling toegelicht. De aanvraagprocedure en de draagwijdte van de omzendbrief worden behandeld en er is tijd en ruimte voor vraag en antwoord in aanwezigheid van het LV-team en eventueel een afgevaardigde van het RIZIV.

Programma:
13u30: Onthaal
14u00: Verwelkoming
14u15: Start workshops
16u00: Versnaperingen, taart & gebak
17u00: Graffiti straatkunst, wandeling Gent
18u30: Afsluitmoment in een gezellige kroeg

Inschrijven: Mail naar SabrinaB@lets.vlaanderen met opgave van de namen van de deelnemers en eventueel een workshop voorkeur.

Gegevens

Datum:
23 september 2017
Tijd:
13:30 tot 18:30
Kosten:
Gratis

Organisator

LETS Vlaanderen
Website:
http://www.letsvlaanderen.be/

Locatie

K22
Kammerstraat 22
Gent, 9000
+ Google Maps