Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lezing: Zelfsturing bij opvoeding

16 januari vanaf 20:00 tot 22:00

30 Letskes

¨Kinderen zijn geen puppy’s¨ Wat hebben ze van ons nodig om uit te groeien tot zelfbewuste en zelfstandige volwassenen? Welke factoren kunnen hen daarbij helpen of belemmeren in hun ontwikkeling? Hoe kunnen we richtinggevende autoriteit zijn, zonder autoritair te zijn? Wat als we, voorbij de kortetermijngedragscontrole, focussen op de ontwikkeling van onze kinderen op langere termijn, en dit zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als sociaal vlak?
Hoe kunnen we ons eigen onvermogen benutten als kans om zelf te groeien?

Wil je ook met meer plezier samen met je kinderen onderweg zijn en echt bijdragen aan hun vermogen zichzelf te sturen in een complexer wordende wereld? Ontdek hoe je het evenwicht kan bewaren tussen discipline en een goede relatie met je kinderen.

Jurgen Peeters, de spreker, heeft ervaring als leraar en is nu psychotherapeut en bemiddelaar. Hij verdiepte zich in familiesystemen, organisatiedynamiek en leiderschap. In 2009 werd hij de eerste Vlaamse Aware Parenting Instructor. Hij adviseert ouders en geeft trainingen, lezingen en supervisie in de kinderopvang, het onderwijs en de jeugdzorg. Hij beschouwt zijn drie kinderen als zijn belangrijkste leraren.

Inkom: 5 euro of 30 letskes te storten op voorhand op LZ177.
Inschrijven voor 12/01/2019 via info@transitieMolenBalen.be

Gegevens

Datum:
16 januari
Tijd:
20:00 tot 22:00
Kosten:
30 Letskes
Evenement Categorie:

Organisator

Transitie Mol en Balen – LZ177
E-mail:
info@transitiemolenbalen.be
Website:
www.transitiemolenbalen.be

Locatie

Ecocentrum De Goren
Postelsesteenweg 71
Mol, 2400
+ Google Maps
Telefoon:
014 81 66 07