Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“Moesmeesters” Tuinieren met kinderen doorheen de seizoenen in Mol

25 augustus 2021 vanaf 09:30 tot 12:30

50 Letskes

Ben jij graag buiten en zit je graag met je handen in de aarde? Vind je het fascinerend hoe de kringloop van de natuur werkt en hoe de mens in harmonie met de natuur kan leven?
Dan schuilt in jou misschien een echte tuinman of -vrouw! Kom bij ons het plezier van tuinieren ontdekken in 1 of enkele sessies. Wil jij liever oogsten wat je gezaaid hebt en jouw plantjes het hele jaar lang blijven opvolgen en verzorgen? Schrijf je dan in voor alle 6 sessies en word een echte MOESMEESTER!
Misschien ben jij wel een meester, juf of jeugdwerker met groene vingers en wil jij graag je liefde voor de moestuin doorgeven aan de kinderen/jongeren waar jij mee werkt?
Ook jij kan deze cursus komen volgen!
Per activiteit zijn er twee delen: enerzijds meedoen bij de tuintaken volgens het seizoen (zaaien, planten, oogsten,…) en anderzijds het maken van eigen creaties die erbij passen.
De activiteiten gaan door op zaterdag- of woensdagvoormiddag van 9u30 -12u30 (tenzij anders vermeld) in Samentuin Warmoes tegenover Stokt 134 in Mol.
Kinderen en jongeren vanaf het 2e leerjaar tot en met 15 jaar zijn welkom om mee te doen.
Per sessie stort je 50 letskes naar LZ183 Warmoes Tuinen en wanneer je voor de hele reeks inschrijft, ontvang je korting en stort je 180 letskes. Je stort op de eerste dag dat je aanwezig bent. Aantal inschrijvingen is beperkt.

Reserveer uw plaats via onze website www.TransitieMolenBalen.be. Je kan daar doorklikken naar het inschrijvingsformulier via ‘inschrijvingsformulier Moesmeesters’

Data en inhoud:
woensdag 25 augustus – Nazomer
zaterdag 9 oktober – Herfst
zaterdag 20 november – Winter

Gegevens

Datum:
25 augustus 2021
Tijd:
09:30 tot 12:30
Kosten:
50 Letskes

Organisator

Transitie Mol en Balen – LZ177
E-mail:
info@transitiemolenbalen.be
Site:
www.transitiemolenbalen.be

Locatie

Samentuin Warmoes
Stokt tegenover nr 134 het Breikes straatje in
Mol, 2400
+ Google Maps