LETS Zandland

Nieuwjaarsfeest 2017

15 januari 2017… De derde zondag van januari…
Wie al wat langer lid is van LETS Zandland, weet dat op die dag het LETS-Nieuwjaarsfeest plaatsvindt (ook wel bekend als ‘den Brunch’).
De afgelopen jaren zochten we daarvoor een schooltje op, maar dit jaar had de kern een wel erg leuke locatie gevonden. We waren dit jaar te gast in het kamphuis ‘De Maat’ in Mol, en als je het mij vraagt was dat een stuk gezelliger dan de eetzaal van een schooltje.

 

Vanaf half tien kwam iedereen op het gemak binnendruppelen, en konden nieuwjaarswensen worden uitgewisseld. Het haardvuur brandde, en temperatuur, sfeer en gezelligheid gingen al snel in stijgende lijn. 

Een potluck hoort bij LETS Zandland zoals water bij een vijver, en toen we tegen half elf (ja, een beetje uitlopen mag wel) aan tafel gingen was het weer heel erg moeilijk om een keuze te maken tussen al dat lekkers.
Hoewel… volgens mij was iedereen het er volmondig (en met volle mond) over eens, dat de gesmolten sneeuwmannen van Wanda niet te overtreffen waren.

LETS Zandland maken we samen. Daarom werd na de maaltijd als steeds kort stilgestaan bij het afgelopen jaar. Als steeds, maar wel de eerste keer als ‘LETS Zandland’, want vorig jaar noemden we ons nog LETS Mol-Balen.

Tijd dus om stil te staan bij de naamsverandering, bij de overstap van eLAS naar eLAND…
Een brainstormronde was ook op z’n plaats, om samen na te denken hoe we LETS Zandland het komende jaar nog meer doen leven.

En omdat we LETSers zijn, en omdat vele handen licht werk maken, konden we natuurlijk op heel veel bijval rekenen toen er moest opgeruimd worden.

Had je dit jaar helaas andere activiteiten waar je je echt niet aan kon onttrekken?
Blokkeer in je agenda dan nu alvast zondag 21 januari 2018, zodat je volgende keer ons nieuwjaarsfeest niet moet missen!
We kunnen helaas niet garanderen dat de sneeuwmannen weer van de partij zullen zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deel:

Laatste Berichten

Kamperen in onze samentuin

Onze ‘Warmoes’ zomer tuin in Mol Millegem heeft een aantal kampeerplekken waar de tent kan worden neergezet.Geen drinkwater of elektriciteit.Wel hebben wij een simpele ‘droog’ wc en pompwater en rocketstove. Mooie streek om te wandelen en te fietsen in de buurt. Het is een stilte plek dus niet voor luidruchtige feestjesVoor een vrije bijdrage in letsen  kan

Lees meer »

LETS: Laat Een Tobbe wasgoed Strijken!

Een huishoudelijk type ben ik zeker niet, maar dat betekent ook weer niet dat ik aan alle huishoudelijke klussen een hekel heb.Brood bakken durf ik bijna een hobby noemen, en ook koken doe ik erg graag. En zelfs afwassen is een taak die ik echt niet uit de weg ga. Maar ik heb heel zeker

Lees meer »

L.E.T.S: Lokaal Eten en Tuinieren… Samen!

Vandaag wist ik het weer! Dit is waarom ik LETSen zo plezant vind… Na de eerste nachtvorst twee weken geleden zag het er in de serre weer triest uit… De tomatenplanten en de komkommers waren dood, en het was duidelijk dat er weer een ferme klus op me wachtte. Een ferme klus… waar ik behoorlijk

Lees meer »

De eerste Vlaamse LETS-dag

Op vrijdag 18 november vond in Brussel de eerste Vlaamse LETS-dag plaats, ter gelegenheid van de erkenning van LETS Vlaanderen als socio-culturele vereniging. Er werd niet zomaar gekozen voor die datum… 18 november wordt immers niet alleen feestdag van het Vlaamse LETSland, maar is ook de nationale feestdag van Letland.   Rond 14 uur werden

Lees meer »