Nieuwjaarsfeest 2017

15 januari 2017… De derde zondag van januari…
Wie al wat langer lid is van LETS Zandland, weet dat op die dag het LETS-Nieuwjaarsfeest plaatsvindt (ook wel bekend als ‘den Brunch’).
De afgelopen jaren zochten we daarvoor een schooltje op, maar dit jaar had de kern een wel erg leuke locatie gevonden. We waren dit jaar te gast in het kamphuis ‘De Maat’ in Mol, en als je het mij vraagt was dat een stuk gezelliger dan de eetzaal van een schooltje.

 

Vanaf half tien kwam iedereen op het gemak binnendruppelen, en konden nieuwjaarswensen worden uitgewisseld. Het haardvuur brandde, en temperatuur, sfeer en gezelligheid gingen al snel in stijgende lijn. 

Een potluck hoort bij LETS Zandland zoals water bij een vijver, en toen we tegen half elf (ja, een beetje uitlopen mag wel) aan tafel gingen was het weer heel erg moeilijk om een keuze te maken tussen al dat lekkers.
Hoewel… volgens mij was iedereen het er volmondig (en met volle mond) over eens, dat de gesmolten sneeuwmannen van Wanda niet te overtreffen waren.

LETS Zandland maken we samen. Daarom werd na de maaltijd als steeds kort stilgestaan bij het afgelopen jaar. Als steeds, maar wel de eerste keer als ‘LETS Zandland’, want vorig jaar noemden we ons nog LETS Mol-Balen.

Tijd dus om stil te staan bij de naamsverandering, bij de overstap van eLAS naar eLAND…
Een brainstormronde was ook op z’n plaats, om samen na te denken hoe we LETS Zandland het komende jaar nog meer doen leven.

En omdat we LETSers zijn, en omdat vele handen licht werk maken, konden we natuurlijk op heel veel bijval rekenen toen er moest opgeruimd worden.

Had je dit jaar helaas andere activiteiten waar je je echt niet aan kon onttrekken?
Blokkeer in je agenda dan nu alvast zondag 21 januari 2018, zodat je volgende keer ons nieuwjaarsfeest niet moet missen!
We kunnen helaas niet garanderen dat de sneeuwmannen weer van de partij zullen zijn…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deel:

Laatste Berichten