Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Stiltewandeling in Lichtaart

20 september vanaf 09:30 tot 12:00

60 Letskes

Elke maand organiseert Heidi Nicasi een stiltewandeling.  De wandeling van deze maand gaat door op 20 september van 9.30u tot 12u.

“Vele mensen lijken me op zoek naar een stukje sociaal contact, wat diepgang, even stilstaan en een moment van rust in de drukke week. …dit wil ik brengen, mijn steen daaraan bijdragen. Elke stiltewandeling start met het samenkomen bij ons thuis in de tuin. Daar volgt een relaxatie (om lichamelijke spanning los te laten), die gaat dan over in een meditatie om ook de geest mee in de rust te betrekken. En van daaruit gaan we wandelen. In stilte. Een toer van een 4 tot 5 km.

Tijdens die toer ben je in groep, en ervaar je toch de rust omdat we het stil proberen te houden. Na de wandeling is er nog de mogelijkheid om een koffie of thee te drinken bij ons op het terras.

Bij elke  stiltewandeling kies ik een thema. Deze maand gaat het over de herfst (waarin geoogst wordt wat we hadden gepland dit jaar en waarin we stilaan loslaten wat we niet meer nodig hebben, om zo plaats te maken voor nieuwe dingen).

Ben je geïnteresseerd? Je kan erbij zijn voor 30 letskes en 5 euro. (volledig in lets kan ook, =60lets ). Schrijf je zeker in (inschrijven verplicht) via heidi.nicasi@telenet.be of 0498 18 63 81 of via messenger van facebook kan het ook….heb je vragen, twijfel dan ook zeker niet om ze te stellen…

De wandeling gaat ook door met een spatje regen, breng in dat geval een goede regenjas of paraplu en stevige schoenen mee. Ook een dikke trui en/of fleece trui  is een meerwaarde want we proberen in de mate van ’t mogelijke zo veel mogelijk alles buiten te laten doorgaan, ook de relaxatie.
Hopelijk heb ik je er warm voor kunnen maken.

Veel liefs, Heidi.”

Gegevens

Datum:
20 september
Tijd:
09:30 tot 12:00
Kosten:
60 Letskes

Organisator

Heidi Nicasi – LZ032
Telefoon:
0498 18 63 81
E-mail:
heidi.nicasi@telenet.be